Follow us

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Στροφιλιά

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Στροφιλιά

Φέτος στη Στροφιλιά, στην Ανάβυσσο, υποδεχόμαστε τον Άγιο Βασίλη μαζί με τα ξωτικά του. Ο Άγιος Βασίλης με την κουδούνα του θα κυκλοφορεί ανάμεσα στα παιδιά, θα μοιράζει δώρα και θα αφηγείται ιστορίες από τον Βόρειο Πόλο. Παράλληλα το Ξωτικό του Άι-Βασίλη θα μεταμορφώσει τα παιδικά προσωπάκια με μοναδικά Face Painting και θα δημιουργήσει μαζί τους Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Ονειροδρόμιο: 11:30 π.μ. και 13:30 μ.μ., 120 λεπτά

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας και ταυτόχρονα γευστική δοκιμή προϊόντων της ελληνικής γης, όπως αλλαντικά, τυριά και άλλα εδέσματα, καθώς και διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων και παραδοσιακές πίτες από τον φούρνο «Δαμασές».

Οινολόγοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα σας μυήσουν στα μυστικά της οινοποίησης μέσα από τις ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του οινοποιείου.

Πατητήρια Αναβύσσου, 19013 | Είσοδος ελεύθερη | Έναρξη: 11 π.μ. και 4 μ.μ. | Διάρκεια: 5 ώρες | +30 22910 41650

Επίσης...

3 συνταγές για πεντανόστιμα κανελόνια

Κλασικά με κιμά ή ιδιαίτερα με μανιτάρια ή και σπανάκι, τα κανελόνια είναι πάντα μια ιδανική λύση για ένα λαχταριστό γεύμα.

3 συνταγές για ανάλαφρες μους

Δοκιμάστε τρεις παρασκευές που απογειώνουν την αέρινη κρέμα.

Περισσότερα από

3 συνταγές με πρωταγωνιστή το αμύγδαλο

Σε πίτα, σε τάρτα άλλα και σε... τρίγωνα θα βρεις τον εύγευστο ξηρό καρπό στις συνταγές εντός.

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.