Follow us

Tea Me Away: ένα πολυτελές afternoon tea στο σπίτι!

Αν ψάχνετε τρόπους να σπάσετε τη ρουτίνα του lockdown, σας προτείνουμε ένα αυθεντικό afternoon tea, ικανό να σας ταξιδέψει Λονδίνο (της καλής εποχής), πρώτη θέση!

Tea Me Away: ένα πολυτελές afternoon tea στο σπίτι!

Πρόκειται για το διάσημο Απογευματινό Τσάι που σερβίρεται κλασικά στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και περιλαμβάνει «του πουλιού το γάλα», σε μια γνήσια και φίνα εκδοχή της εγγλέζικης συνήθειας. Το πλούσιο «πακέτο» αποτελείται από εκλεκτά αλμυρά εδέσματα, επιδόρπια και ποικιλία συνοδευτικών κέικ και μπισκότων και θα μπορούσε άνετα να ξεπεράσει τα όρια του τσαγιού επεκτεινόμενο σε ώρα και σε… ρόφημα (ένα αφρώδες κρασί θα ταίριαζε μια χαρά) για ένα ξεχωριστό early evening στο σπίτι ή και για μια «έκπληξη» γιορτής. Απλά, το παραγγέλνεις τηλεφωνικά και το παραλαμβάνεις σε 1 ώρα από το ξενοδοχείο.

Απλώστε, λοιπόν, τα κεντητά, βγάλτε το καλό σερβίτσιο του τσαγιού, φορέστε το ανάλογο homeware κι αφού χαζέψετε το μενού, ετοιμαστείτε για μπριός βουτύρου με καπνιστό σολομό, roastbeef σε οκτάσπορο ψωμί, βασιλικό καβούρι σε ψωμάκι λιναρόσπορου, moelleux bitter σοκολάτας με καραμέλα, Paris-Brest με κρέμα φυστικιού, κέικ λεμόνι με γκλάσο limoncello, πλούσιο κέικ πορτοκαλιού, cannelés de Bordeaux με βανίλια και ρούμι, φρεσκοψημένα scones αμυγδάλου, φρέσκες μαρμελάδες και clotted cream -και μερικά ακόμη, όλα ετοιμασμένα από την έμπειρη ομάδα της Μεγάλης Βρεταννίας και με εξαιρετικά υλικά.

Τα τσάγια φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher, ενώ με κάθε παραγγελία έρχεται δώρο ένα όμορφο tea box από τη συλλογή του!

TEA ME AWAY by WINTER GARDEN CITY LOUNGE
Παραγγελίες στο 210 3330748 καθημερινά από τις 11.00 έως τις 19.00.

Επίσης...

3 συνταγές για ανάλαφρες μους

Δοκιμάστε τρεις παρασκευές που απογειώνουν την αέρινη κρέμα.

3 συνταγές με πρωταγωνιστή το αμύγδαλο

Σε πίτα, σε τάρτα άλλα και σε... τρίγωνα θα βρεις τον εύγευστο ξηρό καρπό στις συνταγές εντός.

Περισσότερα από

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.