Follow us

H Nespresso ταξιδεύει στον κόσμο

H σειρά World Explorations της Nespresso εμπνέεται από εξωτικούς προορισμούς και λανσάρει 6 μελετημένες ποικιλίες lungo για κάθε γούστο…

H Nespresso ταξιδεύει στον κόσμο

Με σύνθημα «ανακαλύψτε τις παραδόσεις του καφέ από όλο τον κόσμο» η δημοφιλής φίρμα παρουσίασε πρόσφατα 6 νέους καφέδες της σειράς «World Explorations» κατάλληλους για καφέ espresso lungo, που απευθύνονται σε κάθε προτίμηση (έντονοι, ισορροπημένοι και ήπιοι).

Η σειρά περιλαμβάνει και μια γκάμα κομψών αξεσουάρ.

Τα χαρμάνια προσεγγίζουν με έναν μελετημένο τρόπο τις διαφορετικές κουλτούρες των χωρών που αντιπροσωπεύουν. Για παράδειγμα, η ασιατική κουλτούρα προβάλλεται μ’ ένα ανάλαφρο χαρμάνι στον Shanghai, στον Stockholm επιχειρείται προσέγγιση του αρωματικού προφίλ ενός σουηδικού καφέ, τα εκλεπτυσμένα χαρμάνια με τις λουλουδάτες νότες της Tokyo αποδίδουν τα γιαπωνέζικα γούστα…

Οι καφέδες και τα χαρμάνια τους:

Ο Shanghai Lungo έχει χαρμάνι ελαφριού καβουρδίσματος με κόκκους Arabica από την Κένυα, την Κίνα και την Ινδονησία (ήπιος).

O Buenos Aires Lungo συνδυάζει έναν Arabica από την Κολομβία με έναν Robusta από την Ουγκάντα, δημιουργώντας νότες δημητριακών και γλυκού ποπκόρν (ήπιος).

Ο Cape Town Envivo Lungo συνδυάζει τις ποικιλίες Arabica και Robusta από την Ινδία για έναν έντονο Lungo με γεμάτο σώμα και μια έντονη νότα πικράδας (έντονος).

Ο Stockholm Fortissio Lungo συνδυάζει τις ποικιλίες Monsooned Malabar από την Ινδία και Arabica από την Κολομβία (έντονος).

Ο Tokyo Vivalto Lungo συνδυάζει εκλεπτυσμένα χαρμάνια Arabica από την Αιθιοπία και το Μεξικό, δημιουργώντας σύνθετα αρώματα λουλουδιών με μια υποψία οξύτητας.

Ο Vienna Linizio Lungo συνδυάζει γλυκά χαρμάνια Arabica από τη Βραζιλία και την Κολομβία, ελαφρώς καβουρδισμένα αναδεικνύοντας τις νότες βύνης και των αρωμάτων.

Η σειρά καφέδων και αξεσουάρ World Explorations της Nespresso διατίθεται online και στις Nespresso Boutiques, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.nespresso.com.gr

Ν.Γ.

Επίσης...

3 συνταγές για ανάλαφρες μους

Δοκιμάστε τρεις παρασκευές που απογειώνουν την αέρινη κρέμα.

3 συνταγές με πρωταγωνιστή το αμύγδαλο

Σε πίτα, σε τάρτα άλλα και σε... τρίγωνα θα βρεις τον εύγευστο ξηρό καρπό στις συνταγές εντός.

Περισσότερα από

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.