Follow us

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Στη γνωστή κρεατογειτονιά της Αττικής άνοιξε το κατάστημα «υπερπαραγωγή» της Φάρμας Μπράλου με κρεοπωλείο, deli και ψητοπωλείο.

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Στα δέκα χρόνια παρουσίας της στον τομέα του ποιοτικού κρέατος, η Φάρμα Μπράλου εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία της με ένα νέο κρεοπωλείο-ψητοπωλείο στη Βάρη, που μάλιστα η φίρμα το χαρακτηρίζει ως “mega”. Όλα τα κρεατικά και τα παρασκευάσματα που διατίθενται στο κρεοπωλείο και το εστιατόριο φυσικά προέρχονται από την πρότυπη φάρμα τους στη Φθιώτιδα, όπου εφαρμόζονται πρακτικές ήπιας και φυσικής εκτροφής, ενώ στη νοστιμιά των κρεάτων συμβάλλουν τα αρωματικά χόρτα, που καλλιεργούνται γι’ αυτό τον σκοπό εκεί.

Η φίρμα πλέον περνάει σε μια νέα φιλοσοφία, με μειωμένες (έως και 30%) τιμές στα προϊόντα κρέατος, αύξηση της παραγωγής της, καθώς και μια νέα σειρά έτοιμων παρασκευασμάτων κρέατος, όπως μας πληροφορεί. Στο deli του καταστήματος θα βρίσκουμε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη τη χώρα, σε αξιοσημείωτη ποικιλία.

Η Βάρη υποδέχεται τη Φάρμα Μπράλου

Πέρα από αυτά, δημιούργησαν πλέον δικό τους πρότυπο τυροκομείο για την παρασκευή των γαλακτοκομικών τους προϊόντων και αύξησαν την παραγωγή γάλακτος.

Στις νέες ράτσες ζώων που εκτρέφονται στη φάρμα συναντάμε το μαύρο κοτόπουλο Arman Cemani από την Ινδία, το χοιρινό mangalica από την Ουγγαρία καθώς και τα μοσχάρια Red Aberdeen Angus από τη Σκωτία.

Το ψητοπωλείο θα ανοίξει το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, βέβαια, λειτουργούν και τα καταστήματα Κολωνακίου και Κηφισιάς.

Λεωφόρος Ευελπίδων 145, Βάρη | 21 0890 0054

Επίσης...

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Περισσότερα από

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.

Φθινοπωρινά πρωινά: Θρεπτικές συνταγές με αρώματα και γεύσεις της εποχής

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.

3 παραλλαγές συνταγών χωρίς κρέας

Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.