Follow us

ARTOZA: Η 17η έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής επιστρέφει

Η Artoza είναι το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, κλάδου που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας…

ARTOZA: Η 17η έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής επιστρέφει

H ARTOZA, η κορυφαία Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας για επαγγελματίες, επιστρέφει 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo και διεξάγεται φέτος παράλληλα με την έκθεση Foodtech, ολοκληρώνοντας το πακέτο της ενημέρωσης και του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων του κλάδου. Στη διάρκειά της και στο πλαίσιο του Artoza Lab, διεξάγονται ενδιαφέροντα workshops και masterclasses από καταξιωμένους pastry & bakery experts αλλά και διαλέξεις που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Η Artoza θεωρείται κορυφαίο εμπορικό γεγονός για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική, κλάδου που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στην εποχή μας και συγκεντρώνει πάντα επισκέπτες από όλη τη χώρα, chefs και επιχειρηματίες που θέλουν να ενημερωθούν ή και να αναπτύξουν την επιχείρηση τους.

Η FOODTECH 2021 που διεξάγεται παράλληλα, απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών και αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφόρησης καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ είναι στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών. Στο stage τoυ FOODTECH Lab στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry.

Σημειώνουμε ότι οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα FOODTECH Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.

Είσοδος με προσκλήσεις (μπείτε στα site της έκθεσης ΑRTOZA 2021 και έκθεσης FOODTECH 2021 για πληροφορίες).

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11π.μ.-7μ.μ.
Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10π.μ.-7μ.μ.
Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10π.μ.-7μ.μ.
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10π.μ.-6.30μ.μ.

Επίσης...

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Περισσότερα από

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.

Φθινοπωρινά πρωινά: Θρεπτικές συνταγές με αρώματα και γεύσεις της εποχής

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.

3 παραλλαγές συνταγών χωρίς κρέας

Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.