Follow us

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Από 18 έως 21 Φεβρουαρίου η μεγάλη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις…

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Έκθεση-θεσμός για την ελληνική γεύση, την πώληση και τις εξαγωγές θεωρείται η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που φιλοξενείται αυτή τη φορά στο MEC Παιανίας και συγκεντρώνει επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, αλλά και ιδιώτες που θα ανακαλύψουν ποιοτικά και νέα προϊόντα και θα παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα γαστρονομικά δρώμενα και δωρεάν σεμινάρια. Οι οργανωτές υπόσχονται μια Έκθεση ανανεωμένη και εμπλουτισμένη φέτος, με καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες εκδηλώσεις.

Τιμώμενη περιοχή αυτή τη φορά είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης, καθώς και επιχειρήσεις τροφίμων. Στην ενότητα Μαγειρεύουμε Ελλάδα επώνυμοι σεφ από όλη την Ελλάδα μαγειρεύουν γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας τους και καταξιωμένοι bartenders θα παρουσιάζουν τις νέες τάσεις του χώρου. Συγκεκριμένα, με συντονιστή τον βραβευμένο σεφ Κώστα Μπουγιούρη, οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου θα προσφέρουν μια διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 € και 12 € για όλο το τριήμερο εισιτήριο στα ταμεία της έκθεσης, ενώ για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο 10.00-20.00, Κυριακή 10.00-19.00.
Για να ενημερωθείτε για τα covid-19 ισχύοντα μέτρα μπείτε στο https://expotrof.gr/covid-19/.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.expotrof.gr.

Επίσης...

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Περισσότερα από

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.

Φθινοπωρινά πρωινά: Θρεπτικές συνταγές με αρώματα και γεύσεις της εποχής

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.

3 παραλλαγές συνταγών χωρίς κρέας

Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.