Follow us

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Artisan Water

Στο DELTA Restaurant πραγματοποιήθηκε το exclusive dinner με pairing το premium μ. Artisan Water.

To DELTA Restaurant βραβευμένο για το 2023 με δύο αστέρια ΜICHELIN Guide Athens και ένα MICHELIN Green Star for Sustainable Gastronomy είναι ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας υψηλής γαστρονομίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το Δειπνοσοφιστήριον στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τον Ιούλιο του 2021. Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο.

Το exclusive μενού της βραδιάς επιμελήθηκαν οι επικεφαλής chef’s του εστιατορίου Γιώργος Παπαζαχαρίας & ο Θάνος Φέσκος με έμφαση στην μινιμαλιστική τελειότητα, την αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών καθώς και μικρών τοπικών παραγωγών.

Αριστοτεχνικό & μοναδικής αγνότητας, το premium μ. Artisan Water σε φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό, πρεσβεύει την artisan φιλοσοφία και ολοκληρώνει την γαστρονομική εμπειρία κάθε γεύματος. Μια συναρπαστική πινελιά, που θα συνοδεύει όλα τα γεύματα και θα αγκαλιάσει τις πιο ξεχωριστές μας στιγμές.

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με χαρακτήρα σύγχρονο & δυναμικό, το premium μ. Artisan Water δημιουργεί μια νέα κατηγορία και συστήνεται στο κοινό του, με έμφαση στη λεπτομέρεια, πρεσβεύοντας την artisan πλευρά σε κάθε του πτυχή.

Mε υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και χαρακτηριστικά, αποτελεί ένα αριστοτεχνικό δημιούργημα που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, όπως ένα fine dining pairing με αγαπημένες γεύσεις και υφές.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, το κατάλληλο νερό έχει τη δύναμη να αναδείξει τα συστατικά κάθε πιάτου και να υπογραμμίσει τις γεύσεις που θα συναντήσουμε σε κάθε στάδιο της γευσιγνωσίας. To water pairing αποτελεί μια δυναμική γαστρονομική τάση που ενισχύει την απόλαυση – για το μενού, για το κρασί, για όλη την εμπειρία που απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις.

Οι ρόλοι είναι σπουδαίοι και μοιρασμένοι: το ανθρακούχο νερό καθαρίζει την γευστική μας παλέτα και ταιριάζει ιδανικά με τις πιο σύνθετες γευστικές επιλογές, που γεμίζουν τον ουρανίσκο με την πολυπλοκότητα των γεύσεων και των εντάσεών τους. Αντίστοιχα, το φυσικό μεταλλικό νερό θα συνοδεύσει επάξια τις πιο απαλές και φινετσάτες γεύσεις. Το premium μ. Artisan Water σε φυσικό μεταλλικό & sparkling συνοδεύει κάθε στάδιο, χάρη στην καθαρή, αγνή γεύση του, ενώ παράλληλα, με τον δροσιστικό του χαρακτήρα, προσφέρει υψηλή αισθητική σε όλα τα επίπεδα και κατακτάει επάξια τον κόσμο της γαστρονομίας.

Artisan Water

Η ανώτερη ποιότητα

Μια εκλεκτή απόλαυση, με ισορροπημένο χαρακτήρα, χωρίς καμία επεξεργασία και ανθρώπινη παρέμβαση, εμφιαλώνεται φυσικά και προέρχεται απευθείας από την πηγή. Ξεχωρίζει για την καθαρότητα, την ανώτερη ποιότητα και τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα.

Χάρη στο μοναδικό γευστικό του προφίλ, στην σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του ph (8), που του προσδίδουν αυτήν την απαλή γεύση, γίνεται αμέσως η αγαπημένη επιλογή όλων των βραβευμένων εστιατορίων και chefs.

To ιδιαίτερο design

Διατίθεται σε μια εμβληματική φιάλη που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο design, με minimal χαρακτήρα & αισθητική, ώστε να σταθεί με κύρος σε εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών κι απαιτήσεων.

Το premium μ. Artisan Water βρίσκεται σε κάθε upscale σημείο εστίασης, που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εκλεκτής ποιότητας. Παρουσιάζεται σε μοντέρνα γυάλινη φιάλη, με σκοπό να τοποθετηθεί στο κέντρο του τραπεζιού και να ολοκληρώσει αρμονικά κάθε γεύμα, κάθε επιλογή, κάθε κουζίνα.

Περισσότερα για το μ. εδώ

Δείτε το βίντεο

Επίσης...

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο της vegan κουζίνας

Στις συνταγές που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε νόστιμες και δημιουργικές vegan εκδοχές κλασικών πιάτων, φτιαγμένες αποκλειστικά με φυτικά υλικά, που συνδυάζουν γεύση, θρεπτικότητα και φαντασία.

Περισσότερα από

Γρήγορο σνακ; Δοκίμασε αυτές τις 3 μπάρες βρώμης

Έτοιμες για το πρωινό ή το δεκατιανό σου είναι οι μπάρες, των οποίων τις συνταγές θα βρεις εντός.

3 σαλάτες με ιδιαίτερους συνδυασμούς

Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.

Oktoberfest party στο σπίτι

Η γιορτή της μπίρας, γνωστή ως Oktoberfest, που ξεκίνησε το 1810 στο Μόναχο, είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας το φθινόπωρο με νοστιμιές και καλή διάθεση.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Πείνασες; Δες 3 μακαρονάδες που τις φτιάχνεις σε 30 λεπτά

Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.

Φθινοπωρινά πρωινά: Θρεπτικές συνταγές με αρώματα και γεύσεις της εποχής

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.

3 παραλλαγές συνταγών χωρίς κρέας

Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.