Follow us

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι η ιδανική αφορμή να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια με γλυκές συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια γεύση του καφέ.

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι μια γιορτή που τιμά το αγαπημένο μας ρόφημα, τον καφέ. Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο καφές έχει καθιερωθεί ως σύμβολο κοινωνικής αλληλεπίδρασης και δημιουργικότητας, αλλά σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδείξουμε την ιδιαίτερη γεύση και αίσθηση που μπορεί να προσφέρει στην κουζίνα μας. Για να γιορτάσουμε αυτήν την ημέρα, συγκεντρώσαμε μερικές λαχταριστές συνταγές που ενσωματώνουν τον καφέ σε γλυκά και εδέσματα.

Μoυς Καφέ με Σπιτική Πραλίνα Αμυγδάλου

Γλυκές δημιουργίες με καφέ για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Brownies με Άρωμα από Καφέ

Brownies με Άρωμα από Καφέ

Κορμός Σοκολάτας με Άρωμα Καφέ

Κορμός Σοκολάτας με Άρωμα Καφέ

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με μους από ελληνικό καφέ

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με μους από ελληνικό καφέ

Επίσης...

3 ιδέες για βουτήματα που πάνε τέλεια με τον καφέ σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, σου δίνουμε τρεις λύσεις για να φτιάξεις τα δικά σου νόστιμα συνοδευτικά για την αγαπημένη πρωινή συνήθεια.

Τρία πρωτότυπα κέικ για να εντυπωσιάσεις

Δοκίμασε να φτιάξεις τα τρία κέικ που σου προτείνουμε, τα οποία βασίζονται σε υλικά που δεν βρίσκεις συνήθως στις κλασικές συνταγές.

Περισσότερα από

Γλυκό

Καιρός για κεράσια

Βαθυκόκκινα Βοδενών, έντονο κερασί Πιερίας, φωτεινά κροκί πετροκέρασα... Βάλτε ένα μπολ μπροστά σας και ελάτε να πούμε δυο λόγια γι' αυτό το φρούτο, που συνεχίζει να υπακούει στη φυσική του πορεία ωρίμανσης και να μας κάνει παρέα μόνο για λίγο καιρό το χρόνο…