Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το δραστήριο wine bistro του Περιστερίου εγκαινιάζει το project Gigi Οινικές Τετάρτες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Τετάρτες κάθε μήνα θα έχουν ένα διαφορετικό και ενδιαφέρον οινικό θέμα, που δεν πρέπει να χάσουμε.
Θα δοκιμάζουμε κρασιά από τις ίδιες ποικιλίες, για να τα συγκρίνουμε ή κρασιά από τις ίδιες μεν ποικιλίες, αλλά από άλλες χώρες, κρασιά με κάποιο κοινό χαρακτηριστικό, κρασιά που πρωτοεμφανίστηκαν, ετικέτες από διαφορετικές χρονιές και πολλά ακόμα, που η ομάδα του Gigifioggou κρατάει για έκπληξη. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα κρασιά αυτά θα προσφέρονται σε ειδική τιμή και θα συνοδεύονται ιδανικά με κάποιο ελληνικό tapas δια χειρός Αριστέας, της μαγείρισσας του Gigifioggou και της Δάφνης που κάνει θαύματα στην κουζίνα.
Για την αρχή των Wine Wednesdays ο head sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος έχει επιλέξει μια πολύ ιδιαίτερη ποικιλία τη Νεγκόσκα. Όσοι λοιπόν βρεθούν στον Gigifioggos τις Τετάρτες του Οκτωβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν δυο κρασιά από τη φρουτώδη ερυθρή ποικιλία, του εμβληματικού οινοποιείου Κατώγι Αβέρωφ. Το Inima ροζέ και το Inima ερυθρό θα διατίθενται σε ποσότητα δοκιμής και θα έχουν φανταστικό γευστικό ταίρι. Για να δούμε εσείς ποιο θα προτιμήσετε;