Υλικά
Υλικά (για 2 άτομα)
3 κλαράκια φρέσκο φασκόμηλο (από 7-8 φύλλα)
1/2 πακέτο μακαρόνια «κοχύλια»
250 γρ. μανούρι
Αλάτι - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Παρασκευή
Βράζουμε το φασκόμηλο.
Κρατάμε το ζουμί και περνάμε τα βρασμένα φυλλαράκια από το μπλέντερ, μαζί με το μανούρι, και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζουμί, μέχρι να σχηματιστεί ένα υγρό, πηχτό σαν γιαούρτι.
Βράζουμε τα «κοχύλια» al dente (να κρατάνε) και μόλις τα σουρώσουμε, τα αναμιγνύουμε με το μίγμα φασκόμηλου-«γιαουρτιού».
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.