Υλικά
Υλικά (για 2-3 άτομα)
500 γρ. πεσκανδρίτσες ακέφαλες
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
2 σφηνάκια ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
100 γρ. νερό
Αλάτι,
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα.
Επίσης...
Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.
Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι