Follow us

Γεμιστά με Ψάρι

Η συνταγή για γεμιστά με ψάρι.

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΨΑΡΙ

Υλικά

5 ντομάτες για γέμισμα

5 πιπεριές για γέμισμα

2 φιλέτα ψάρι (πέρκα)

10 κ.σ. ρύζι για γεμιστά

1 κρεμμύδι μεγάλο

1/2 πιπεριά πράσινη

1-2 καρότα

1-2 κολοκυθάκια

μαϊντανό

1 πρέζα ζάχαρη

αλάτι

πιπέρι

7-8 πατάτες

3 κ.σ. πελτέ ντομάτας

λίγη φρυγανιά τριμμένη

λάδι

Εκτέλεση

Πλένουμε και αδειάζουμε από το εσωτερικό τις ντομάτες και τις πιπεριές.

Ξεπλένουμε το ψάρι και το κόβουμε σε κομματάκια.

Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι, τα καρότα και τα κολοκυθάκια.

Ψιλοκόβουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες και τη 1/2 πράσινη πιπεριά.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λάδι και ρίχνουμε το ψάρι, το κρεμμύδι, τα καρότα, τα κολοκυθάκια και τη 1/2 πράσινη πιπεριά.

Προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, το εσωτερικό της ντομάτας και το μαϊντανό.

Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν όλα μαζί για 2-3 λεπτά ενώ ανακατεύουμε συνεχώς.

Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τα γεμιστά και τα βάζουμε σε ταψί.

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στα 4, τις προσθέτουμε στο ταψί και τις αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε στο ταψί αρκετό λαδάκι.

Σε μια κούπα με νερό έχουμε διαλύσει 3 κ.σ. πελτέ και το προσθέτουμε και αυτό στο ταψί. Αν χρειάζεται προσθέτουμε ακόμα λίγο νεράκι.

Πασπαλίζουμε τα γεμιστά με λίγη τριμμένη φρυγανιά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς.

Επίσης...

3 συνταγές για κεφτέδες χωρίς κιμά

Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.

Φθινοπωρινά πρωινά: Θρεπτικές συνταγές με αρώματα και γεύσεις της εποχής

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

3 παραλλαγές συνταγών χωρίς κρέας

Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.

3 εύκολα smoothies για ένα διάλειμμα ευεξίας

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά φρούτα ή λαχανικά και ένα μπλέντερ ώστε να απολαύσεις ένα ρόφημα που έχει σούπερ γεύση και κάνει και καλό.

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.