Follow us

Ψάρια Μυρωδάτα

Πώς θα πετύχετε τα πιο μυρωδάτα ψάρια.

ΨΑΡΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ

Υλικά

4-5 τσιπούρες ή λαυράκια (ή άλλο ψάρι)

2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες

2 λεμόνια κομμένα σε φέτες

μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού για το λαδολέμονο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ψάρια και με ένα μαχαίρι τα χαράζουμε προσεκτικά και από τις δυο πλευρές.

Γεμίζουμε το ψάρι εκεί που το έχουμε χαράξει και στην κοιλιά του, με χοντρό αλάτι.

Γεμίζουμε την κοιλιά του με φέτες κρεμμυδιού και λεμονιού. Ψήνουμε τα ψάρια σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ.

Προσοχή μην τα παραψήσουμε γιατί θα στεγνώσουν.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το λεμόνι το λάδι και λίγη ρίγανη και περιχύνουμε τα ψάρια.

Σερβίρουμε με κρεμμύδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Επίσης...

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.