Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη, το τυρί κρέμα και το γιαούρτι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί, το κρασί, τη φέτα, τη γαλοπούλα και την πιπεριά και αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά ρίχνουμε τα κομματιασμένα κράκερς.
Τέλος με λαδόκολλα του δίνουμε σχήμα ρολού ή το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα του κέικ βάζοντας μεμβράνη από κάτω για να μπορέσουμε να το ξεφορμάρουμε.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τουλάχιστον 5 ώρες.
Ο πραγματικός afficionado των τυριών, δεν μπορεί παρά να κρατάει μια ιδιαίτερη θέση στη γαστρονομική του καρδιά για τα μπλε τυριά, αυτά με το χαρακτηριστικό δίκτυο από μπλε φλεβίτσες και στίγματα, που χαράζουν, διατρέχουν, στολίζουν τη λευκή ή υποκίτρινη κρεμώδη μάζα τους…
Διαβάζοντας στον τίτλο φρέσκα τυριά της άνοιξης θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως χρησιμοποιήσαμε τη λέξη «φρέσκα» για να επιτείνουμε την αίσθηση της άνοιξης.