Υλικά
μπανάνες και μανταρίνια Υλικά
δάκρυα σοκολάτας
κλωνάρια σέλερι
χυμός πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κλωνάρια του σέλερι από τις ίνες και τα κόβουμε σε μήκος 3 -4 εκ..
Καθαρίζουμε τα μανταρίνια και βάζουμε από ένα κομμάτι σέλερι στο κέντρο τους.
Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις ραντίζουμε με τον χυμό πορτοκαλιού και τις κόβουμε στα δύο με μια λοξή μαχαιριά.
Ανοίγουμε προσεκτικά δύο μικρές τρυπούλες με το πίσω μέρος ενός σπίρτου και στερεώνουμε από δύο δάκρυα σοκολάτας σε κάθε κομμάτι προς το στρογγυλεμένο μέρος για μάτια και ένα δάκρυ για στόμα.
Α.Τ.